552

team ontwikkeling

Weet jij wat de talenten van jouw teamgenoten zijn en hoe zij (en jij!)
hier optimaal gebruik van kunnen gaan maken?

Onbewuste voorkeuren en afkeuren bepalen de sfeer in en de effectiviteit van het team, daarom is het zo belangrijk om deze talenten en valkuilen goed in beeld te hebben. Op deze manier is een maximale teamprestatie te behalen.

Het geheel is meer dan de som der delen en move adviespraktijk gaat op zoek naar al die (onder)delen: ACT®-individueel geeft inzicht in het natuurlijk talent van de individuele medewerker, ACT®-Team geeft inzicht in de manier waarop een team de taken uitvoert, samenwerkt, beslissingen neemt en conflicten oplost.

  • ACT®-Team maakt van de individuele profielen een teamprofiel
  • ACT®-Team geeft teamleden inzicht in elkaars manier van denken en handelen
  • ACT®-Team werpt licht op teamaspecten die eerst verborgen waren

Na uitvoering van de individuele metingen en de teammeting vindt er een terugkoppeling plaats met de opdrachtgever. Hierin wordt de teamrapportage besproken in relatie tot de ontwikkelvraag van het team. Daarna wordt het team op basis van de ACT®-Teamrapportage en de ontwikkelvraag gecoacht in een tweedaagse teaminterventie.

Doordat teamleden ontdekken welk talent ze hebben, welke effecten dat op elkaar heeft en wat ze van elkaar kunnen lenen of leren, ontstaat slagkracht en worden de juiste competenties in het team toegelicht en verankerd.

Het uiteindelijke doel is om de juiste persoon op de juiste plaats te zetten, aangevuld met een ‘gebruiksaanwijzing’ waarmee het team optimaal presteert: meer vertrouwen in elkaar, minder conflicten met elkaar.

Je kunt bij move adviespraktijk voor mens en organisatie terecht voor advies en counseling op het gebied van:

  • Teamsamenstelling
  • Teamontwikkeling
  • Loonsombenutting
  • Functiematching
  • Selectie van talent

wat ik nog meer doe

Icon persoonlijkegroei

persoonlijke leiderschap

Heb jij het lef om jouw eigen unieke levenspad te volgen? Mooi! Want dat geeft je weidse vergezichten aan mogelijkheden!

Icon organisatiebeweging

van HRM naar HBM

Organisaties kunnen vastlopen. Wat eens ‘vanzelf’ ging, verzandt in bureaucratie en ander gedoe. Durf jij ‘de menselijke maat’ als maatstaf te nemen?

intake? meer informatie? aanmelden?

Laat je gegevens achter want ik ben heel nieuwsgierig naar wat jou beweegt...

Door de juiste balans tussen mens, organisatie, vertrouwen en energie ontstaat beweging en ligt de sleutel tot duurzame ontwikkeling van mensen en organisaties in een sterk veranderende omgeving. Ik help je daar graag mee verder.

Stel een vraag

Website door Park1  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring