IJsvogel vangt vis natuur Natuurmonumenten

energie

Doe jij je werk met energie? Maakt je baan je over het algemeen blij, gemotiveerd en productief?

Wij geloven er niet in dat je iedere dag stuiterend van geluk aan het werk kan zijn. Ook hierbij gaat het over balans. Je hebt nu eenmaal ook baaldagen en die kosten energie. Maar er zijn ook werkdagen die voorbij vliegen zodat je nog vol energie weer lekker naar huis gaat na een dag hard werken. We gunnen iedereen meer van deze laatste dagen zodat de balans uiteindelijk positief is. Daarbij kan helpen dat je van jezelf weet wat jou energie oplevert en wat jou energie kost.

Wat de ACT® Meting uniek en helemaal anders maakt dan elke andere talentmeting is dat je erachter komt, dat niet alles wat je goed kan je talent is. Soms kun je iets goed, maar krijg je er geen energie van. Dat kan als je jezelf iets hebt aangeleerd, dat niet van nature bij je past.

Aangeleerde kwaliteiten kosten vaak energie, natuurlijke talenten geven energie en inspiratie. Na onze adviezen en toelichtingen weet jij wat jou energie kost en wat jou energie geeft, waardoor je andere en betere keuzes gaat maken. Het kan confronterend zijn dat jouw kwaliteit niet geschikt is voor een bepaalde functie, maar daarmee voorkom je wél dat je onnodig energie gaat verliezen. Met ACT® Meting herstel je de verbinding met dat wat je van nature leuk vindt. Dat gaat je dan ook makkelijker en beter af!

lees verder

Icon mens

mens

Zie de mens niet langer als Resource maar als Being; de mens is veel meer dan zijn waarneembaar gedrag.

Icon org

organisatie

Niemand is tegen ‘gelukkige mensen in succesvolle organisaties’. Waarom lukt het dan toch nog zo weinig organisaties dit daadwerkelijk vorm te geven?

Icon vertrouwen

vertrouwen

Wanneer je ZELF vertrouwen hebt, geef je gemakkelijker vertrouwen aan een ander. Wat je zelf hebt, kan je geven en wat je niet hebt, kan je niet geven.

intake? meer informatie? aanmelden?

Laat je gegevens achter want ik ben heel nieuwsgierig naar wat jou beweegt...

Door de juiste balans tussen mens, organisatie, vertrouwen en energie ontstaat beweging en ligt de sleutel tot duurzame ontwikkeling van mensen en organisaties in een sterk veranderende omgeving. Ik help je daar graag mee verder.

Stel een vraag

Website door Park1  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring