Steenman 1

vertrouwen

Wanneer je ZELF vertrouwen hebt, geef je gemakkelijker vertrouwen aan een ander.
Wat je zelf hebt, kan je geven en wat je niet hebt, kan je niet geven.

Onze aanpak begint bij vertrouwen, vertrouwen in jezelf en in elkaar. Wanneer je ZELF vertrouwen hebt, geef je gemakkelijker vertrouwen aan een ander. Wij denken dat hier een relatie tussen het één en het ander bestaat. Laat je je leiden door vertrouwen in de relatie met de ander of laat je je leiden door angst, wantrouwen en achterdocht. Wat je zelf hebt, kan je geven en wat je niet hebt, kan je niet geven.

Wat onze aanpak kenmerkt is het creëren van een veilige en open sfeer, waar je jezelf mag zijn en je de ruimte voelt om te delen wat je voelt en ervaart. Move adviespraktijk is van mening dat dat een voorwaarde is om stappen te kunnen zetten in groei en ontwikkeling, als individu en als team. Hierbij laten we geen enkel onderwerp onderbelicht of onaangeroerd!

De volgende stap is dat je gaat zien wat jou onbewust laat doen wat je doet. Waarom doe je wat je doet en waarom ervaar je het leven zoals je het ervaart? Voor wie of wat werk je zo hard? Waar kan je passende regie en verantwoordelijkheid pakken? Waar heb je je plek in te nemen? En ook: waar heb je nog 'ja' tegen te zeggen?

Deze onbewuste aansturing onderzoeken we met een meting en door verdiepende gesprekken. Wanneer je (weer) in staat bent jouw plek in te nemen, projecteer je je problemen en conflicten niet meer zo op de buitenwereld, maar word je eigenaar van jouw eigen proces en oplossingen. Ik deel in dit proces ook ervaringen en verhalen uit mijn eigen leven, we zijn beide mens en kunnen van elkaar leren.

lees verder

Icon mens

mens

Zie de mens niet langer als Resource maar als Being; de mens is veel meer dan zijn waarneembaar gedrag.

Icon org

organisatie

Niemand is tegen ‘gelukkige mensen in succesvolle organisaties’. Waarom lukt het dan toch nog zo weinig organisaties dit daadwerkelijk vorm te geven?

Icon energie

energie

Doe jij je werk met energie? Maakt je baan je over het algemeen blij, gemotiveerd en productief?

intake? meer informatie? aanmelden?

Laat je gegevens achter want ik ben heel nieuwsgierig naar wat jou beweegt...

Door de juiste balans tussen mens, organisatie, vertrouwen en energie ontstaat beweging en ligt de sleutel tot duurzame ontwikkeling van mensen en organisaties in een sterk veranderende omgeving. Ik help je daar graag mee verder.

Stel een vraag

Website door Park1  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring