Banner bergtop

persoonlijk leiderschap

Heb jij het lef om jouw eigen unieke levenspad te volgen? Mooi! Want dat geeft je weidse vergezichten aan mogelijkheden!

Om succesvol en gericht persoonlijk te kunnen groeien zijn er twee basis ingrediënten nodig. Het eerste en belangrijkste is de intrinsieke motivatie. Persoonlijke groei is iets wat je echt moet willen vanuit jezelf. Het tweede ingrediënt is de bereidheid om vol te houden, ook als het lastig wordt. En dat is niet altijd makkelijk: niets is namelijk menselijker dan terugvallen in oude gedragspatronen.

Maar gelukkig hoef je dit traject ook niet helemaal alleen te doen: move adviespraktijk gaat je daar bij helpen! In onze praktijk maken we daarvoor bij de start van iedere interventie altijd gebruik van de ACT®Meting, onze Analytical Competence Tool.

Dit is een revolutionair psychometrisch meetinstrument dat al binnen 12 minuten inzichten geeft in jouw onderbewuste drijfveren. Waar ligt jouw ontwikkelpotentieel en hoe kun je jouw talenten beter benutten? Deze online meting wordt persoonlijk door move adviespraktijk teruggekoppeld. Met deze inzichten van de ACT®Meting kun je vervolgens direct en gericht aan de slag.

Je kunt bij move adviespraktijk terecht voor advies en counseling op de volgende gebieden:

  • Coaching bij persoonlijke groei
  • Preventie bij dreigend verzuim
  • Reïntegratie
  • Talent analyse
  • Identiteitsvragen
  • Loopbaanadvies
  • Advies bij studiekeuze (ook voor jongeren vanaf 16 jaar)

wat ik nog meer doe

Icon teamontwikkeling

team ontwikkeling

Weet jij wat de talenten van jouw teamgenoten zijn en hoe zij (en jij!) hier optimaal gebruik van kunnen gaan maken?

Icon organisatiebeweging

van HRM naar HBM

Organisaties kunnen vastlopen. Wat eens ‘vanzelf’ ging, verzandt in bureaucratie en ander gedoe. Durf jij ‘de menselijke maat’ als maatstaf te nemen?

intake? meer informatie? aanmelden?

Laat je gegevens achter want ik ben heel nieuwsgierig naar wat jou beweegt...

Door de juiste balans tussen mens, organisatie, vertrouwen en energie ontstaat beweging en ligt de sleutel tot duurzame ontwikkeling van mensen en organisaties in een sterk veranderende omgeving. Ik help je daar graag mee verder.

Stel een vraag

Website door Park1  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring