Banner bergtop

mens

Zie de mens niet langer als Resource maar als Being; de mens is veel meer dan zijn waarneembaar gedrag.

Move adviespraktijk is geïnspireerd door (Human Being Management (HBM). HBM ziet de hele mens. Onder de HRM-lagen van cultuur en structuur geeft HBM aandacht aan de grootste en onuitputtelijke kracht van de mens, namelijk zijn natuur.

Om de natuur van de mens inzichtelijk te maken, werkt move adviespraktijk met ACT® (Analytical Competence Tool). ACT® is een tool die ieders aangeleerde en natuurlijke krachten inzichtelijk maakt, en -wat heel verfrissend is- ook informatie geeft over zijn ontwikkelpotentieel. De kracht van de tool is dat de medewerker zicht krijgt op zijn bewuste en onbewuste aansturing, waardoor hij verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn gedrag in elke situatie.

  • ACT® is geschikt voor en kan toegepast worden op elk niveau en vereist geen speciale kennis, ervaring of voorbereiding
  • ACT® is uniek omdat de tool tekst combineert met 8 beelden. Op beelden reageren we namelijk impulsiever, vanuit ons onbewuste, terwijl teksten slechts op cognitief niveau binnenkomen
  • ACT® biedt daadkrachtige, doelgerichte en effectieve lange termijn oplossingen voor personele uitdagingen

Als één beeld meer zegt dan 1000 woorden, wat zeggen 8 beelden dan over één mens?

lees verder

Icon org

organisatie

Niemand is tegen ‘gelukkige mensen in succesvolle organisaties’. Waarom lukt het dan toch nog zo weinig organisaties dit daadwerkelijk vorm te geven?

Icon vertrouwen

vertrouwen

Wanneer je ZELF vertrouwen hebt, geef je gemakkelijker vertrouwen aan een ander. Wat je zelf hebt, kan je geven en wat je niet hebt, kan je niet geven.

Icon energie

energie

Doe jij je werk met energie? Maakt je baan je over het algemeen blij, gemotiveerd en productief?

intake? meer informatie? aanmelden?

Laat je gegevens achter want ik ben heel nieuwsgierig naar wat jou beweegt...

Door de juiste balans tussen mens, organisatie, vertrouwen en energie ontstaat beweging en ligt de sleutel tot duurzame ontwikkeling van mensen en organisaties in een sterk veranderende omgeving. Ik help je daar graag mee verder.

Stel een vraag

Website door Park1  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring