Banner plant

organisatie

Niemand is tegen ‘gelukkige mensen in succesvolle organisaties’. Waarom lukt het dan toch nog zo weinig organisaties dit daadwerkelijk vorm te geven?

Veel organisaties zeggen de mens centraal te stellen en dat de medewerker hun belangrijkste kapitaal is. Tegelijk gaan de verzuimcijfers in sommige organisaties door het dak, is het verloop van personeel groot en bezwijkt de gezondheidszorg in Nederland bijna onder de mensen met (werk gerelateerd) psychisch verzuim… Dit doet eerder vermoeden dat we op het werk nog nooit zo ongelukkig zijn geweest met z'n allen. Bovendien: geluk is toch zeker ook niet nog eens de verantwoordelijkheid van de werkgever?

Misschien niet de verantwoordelijkheid, maar wat nou als we vertellen dat organisaties daar wel heel veel invloed op kunnen uitoefenen? En dat het ene het andere versterkt: gelukkigere medewerkers maken organisaties succesvoller!

Wij introduceren een vernieuwende managementfilosofie die organisaties daarbij gaat helpen: Human Being Management. Daarbij staat de mens centraal als waarde en niet als hulpbron. Van HRM naar HBM dus. Bij move adviespraktijk bieden we niet alleen een filosofie, maar daadwerkelijk ook de tools die u kunt inzetten. Wetenschappelijk onderbouwd, praktisch toepasbaar en bewezen effectief.

Als allround adviseur en counselor kan move adviespraktijk in elke organisatie, ongeacht de grootte of de branche, een beweging tot stand brengen. Wij werken graag vanuit het idee van een co-creatie en combineren onze ervaring en authenticiteit met een professionele, toekomstgerichte en mensgerichte aanpak.

lees verder

Icon mens

mens

Zie de mens niet langer als Resource maar als Being; de mens is veel meer dan zijn waarneembaar gedrag.

Icon vertrouwen

vertrouwen

Wanneer je ZELF vertrouwen hebt, geef je gemakkelijker vertrouwen aan een ander. Wat je zelf hebt, kan je geven en wat je niet hebt, kan je niet geven.

Icon energie

energie

Doe jij je werk met energie? Maakt je baan je over het algemeen blij, gemotiveerd en productief?

intake? meer informatie? aanmelden?

Laat je gegevens achter want ik ben heel nieuwsgierig naar wat jou beweegt...

Door de juiste balans tussen mens, organisatie, vertrouwen en energie ontstaat beweging en ligt de sleutel tot duurzame ontwikkeling van mensen en organisaties in een sterk veranderende omgeving. Ik help je daar graag mee verder.

Stel een vraag

Website door Park1  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring