1624

van HRM naar HBM

Organisaties kunnen vastlopen. De energie loopt weg en wat eens ‘vanzelf’ ging, verzandt in bureaucratie, stroperigheid, machtsspelletjes en ander gedoe. Durf jij het ‘gedoe’ te benoemen en ‘de menselijke maat’ als maatstaf te nemen?

Leiders en managers hebben binnen organisaties een voorbeeld- en sleutelrol. De zelfbewuste en nieuwsgierige leider en manager legt de voedingsbodem voor een veilige werkomgeving gebaseerd op vertrouwen waarin talentontwikkeling van medewerkers tot bloei kan komen en door preventie verzuim voorkomen wordt. Een succesvolle leider en manager heeft oog voor de medewerkers en vooral voor de mens daarachter. Om een organisatie in beweging te krijgen en te houden is er een balans nodig tussen de menselijke maat hanteren, duurzaam ondernemen, innoveren en resultaat behalen. Een organisatie die investeert in het welbevinden en de ontwikkeling van medewerkers krijgt daar medewerkers voor terug die meer willen doen dan hun taken voorschrijven en meer betrokken zijn bij hun collega's, afdeling en organisatie.

Move adviespraktijk daagt leiders en managers uit ‘de menselijke maat’ binnen de organisatie als maatstaf te nemen. Een kant-en-klaar recept is daar niet voor. Per organisatie zijn er manieren om toe te werken naar meer mensgerichtheid. Voorwaarde is wel dat het management leert uitgaan van vertrouwen. Want waar vertrouwen is, kan controle worden versoepeld of zelfs losgelaten en ontstaat er ruimte voor de menselijke maat.

Je kunt bij move adviespraktijk voor mens en organisatie terecht voor advies en counseling op het gebied van:

  • Duurzame talentontwikkeling
  • Teamontwikkeling
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Interim ‘van HRM naar HBM’
  • Vaardigheidstrainingen

wat ik nog meer doe

Icon persoonlijkegroei

persoonlijke leiderschap

Heb jij het lef om jouw eigen unieke levenspad te volgen? Mooi! Want dat geeft je weidse vergezichten aan mogelijkheden!

Icon teamontwikkeling

team ontwikkeling

Weet jij wat de talenten van jouw teamgenoten zijn en hoe zij (en jij!) hier optimaal gebruik van kunnen gaan maken?

intake? meer informatie? aanmelden?

Laat je gegevens achter want ik ben heel nieuwsgierig naar wat jou beweegt...

Door de juiste balans tussen mens, organisatie, vertrouwen en energie ontstaat beweging en ligt de sleutel tot duurzame ontwikkeling van mensen en organisaties in een sterk veranderende omgeving. Ik help je daar graag mee verder.

Stel een vraag

Website door Park1  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring