persoonlijk leiderschap

Heb jij het lef om jouw eigen unieke levenspad te volgen? Mooi! Want dat geeft je weidse vergezichten aan mogelijkheden!

Om succesvol en gericht persoonlijk te kunnen groeien zijn er twee basis ingrediënten nodig. Het eerste en belangrijkste is de intrinsieke motivatie. Persoonlijke groei is iets wat je echt moet willen vanuit jezelf. Het tweede ingrediënt is de bereidheid om vol te houden, ook als het lastig wordt. En dat is niet altijd makkelijk: niets is namelijk menselijker dan terugvallen in oude gedragspatronen.

Maar gelukkig hoef je dit traject ook niet helemaal alleen te doen: move adviespraktijk gaat je daar bij helpen! In onze praktijk maken we daarvoor bij de start van iedere interventie altijd gebruik van de ACT®Meting, onze Analytical Competence Tool.

Dit is een revolutionair psychometrisch meetinstrument dat al binnen 12 minuten inzichten geeft in jouw onderbewuste drijfveren. Waar ligt jouw ontwikkelpotentieel en hoe kun je jouw talenten beter benutten? Deze online meting wordt persoonlijk door move adviespraktijk teruggekoppeld. Met deze inzichten van de ACT®Meting kun je vervolgens direct en gericht aan de slag.

Je kunt bij move adviespraktijk terecht voor advies en counseling op de volgende gebieden:

  • Coaching bij persoonlijke groei
  • Preventie bij dreigend verzuim
  • Reïntegratie
  • Talent analyse
  • Identiteitsvragen
  • Loopbaanadvies
  • Advies bij studiekeuze (ook voor jongeren vanaf 16 jaar)

wat ik nog meer doe

icon-teamontwikkeling

team ontwikkeling

Weet jij wat de talenten van jouw teamgenoten zijn en hoe zij (en jij!) hier optimaal gebruik van kunnen gaan maken?

icon-organisatiebeweging

organisatie in beweging

Organisaties kunnen vastlopen. De energie loopt weg en wat eens ‘vanzelf’ ging, verzandt in bureaucratie, stroperigheid, machtsspelletjes en ander gedoe. Durf jij het ‘gedoe’ te benoemen en ‘de menselijke maat’ als maatstaf te nemen?