Inspiratie-sessie: 'Human Being Management en het binden en boeien van medewerkers'

Medewerkers die gelukkig zijn, maken organisaties succesvoller. Met Human Being Management (HBM) introduceert move adviespraktijk voor mens en organisatieeen vernieuwende managementfilosofie die organisaties helpt om medewerkers gelukkiger te maken, ongeacht branche of grootte.
Tijdens deze inspiratie sessie vertelt Paul Joosten meer over HBM en het boeien en binden van medewerkers.

Juist nu!

Inspiratie-sessie  

'HUMAN BEING MANAGEMENT EN HET BINDEN EN BOEIEN VAN MEDEWERKERS'

Medewerkers die gelukkig zijn, maken organisaties succesvoller. Met Human Being Management (HBM) introduceert move adviespraktijk voor mens en organisatie een vernieuwende managementfilosofie die organisaties helpt om medewerkers gelukkiger te maken, ongeacht branche of grootte. Juist in deze tijd van arbeidsmarktkrapte zoeken we allemaal naar manieren om medewerkers te binden en te boeien. Ik vertel je graag wat HBM is en hoe deze vernieuwende managementfilosofie in organisaties juist in deze tijd hét verschil kan maken.
Ik ontvang je graag op de inspirerende lokatie van PTAH kunstadvies waar je deze middag ook nog de gelegenheid krijgt om te genieten van kunst.

 

Programma
Inloop vanaf: 15.30 uur
Start inspiratie-sessie door Paul Joosten: 16.00 uur
Napraten, inspiratie delen en kunst bewonderen: 17.00 uur
Afsluiting: 17.30 uur

 

Wanneer
Dinsdag 22 November a.s..

 

Waar
Ik ontvang je graag bij de inspirerende lokatie van PTAH kunstadvies aan de Venloseweg 2 in Venlo

 

Voor wie
Professionals zoals jij. En ook, coaches, HR managers, directeuren, trainers, adviseurs, ondernemers, opleiders en iedereen die zichzelf graag laat inspireren en nieuwsgierig is naar de vernieuwende managementfilosofie Human Being Management (HBM).

 

Aanmelden?
Wil je er graag bij zijn tijdens de inspiratie-sessie 'Human Being Management en het binden en boeien van medewerkers'? Meld je dan aan door het sturen van een mail naar info@move-adviespraktijk.nl .

Of heel gemakkelijk, klik op onderstaande groene button.
Dan stuur ik je gelijk een bevestiging en ontvang ik je graag!

wat ik nog meer doe

icon-teamontwikkeling

team ontwikkeling

Weet jij wat de talenten van jouw teamgenoten zijn en hoe zij (en jij!) hier optimaal gebruik van kunnen gaan maken?

icon-organisatiebeweging

organisatie in beweging

Organisaties kunnen vastlopen. De energie loopt weg en wat eens ‘vanzelf’ ging, verzandt in bureaucratie, stroperigheid, machtsspelletjes en ander gedoe. Durf jij het ‘gedoe’ te benoemen en ‘de menselijke maat’ als maatstaf te nemen?