Inspiratie-sessie: 'Leiderschap en management in HBM-organisaties'

Tijdens deze sessie gaan we het hebben over een verdere aanpassing en herdefiniëring van leiderschap. Dat laatste is nodig, omdat organisaties steeds meer het individu, de Human Being, centraal stellen en  transformeren van HRM (Human Resource Management) naar HBM (Human Being Management).

Deze transformatie is geen theorie of  droombeeld, maar een logische stap die in volle gang is. Daarom moeten managers en leiders óók veranderen. Want medewerkers met andere, meer bewuste kwaliteiten
vragen meer bewuste managers en leiders.

Juist nu!

Inspiratie-sessie  

'Leiderschap en management in HBM-organisaties'

Een sessie over een nieuwe kijk op leiderschap in organisaties.

 

Wanneer
Datum volgt 1e kwartaal 2024

 

Waar
Ik ontvang je graag bij Villa Elise , de inspirerende lokatie waar ik werk.

 

Voor wie
Professionals zoals jij. En ook, coaches, HR managers, directeuren, trainers, adviseurs, ondernemers, opleiders en iedereen die zichzelf graag laat inspireren en nieuwsgierig is naar de vernieuwende managementfilosofie Human Being Management (HBM).

 

Aanmelden?
Wil je er graag bij zijn tijdens de inspiratie-sessie 'Leiderschap en management in HBM-organisaties'? Meld je dan alvast aan door het sturen van een mail naar info@move-adviespraktijk.nl .

Of heel gemakkelijk, klik op onderstaande groene button.
Dan stuur ik je gelijk een bevestiging en ontvang ik je graag!

wat ik nog meer doe

icon-teamontwikkeling

team ontwikkeling

Weet jij wat de talenten van jouw teamgenoten zijn en hoe zij (en jij!) hier optimaal gebruik van kunnen gaan maken?

icon-organisatiebeweging

organisatie in beweging

Organisaties kunnen vastlopen. De energie loopt weg en wat eens ‘vanzelf’ ging, verzandt in bureaucratie, stroperigheid, machtsspelletjes en ander gedoe. Durf jij het ‘gedoe’ te benoemen en ‘de menselijke maat’ als maatstaf te nemen?