Bewust Ontwikkeladvies

Jij vindt het toch ook van belang jezelf te blijven ontwikkelen tijdens je loopbaan of in het eigen bedrijf of zelfstandig beroep? Wil je daarnaast graag inzicht in je ontwikkelkansen en loopbaanmogelijkheden?

Maak dan zodra het weer mogelijk is gebruik van deze unieke mogelijkheid!

Kosteloos Bewust Ontwikkeladvies |
Bepaal zelfbewust jouw koers op de snel veranderende arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. De economie is drastisch veranderd.
Zoek je werk? Ben je in gesprek met jouw werkgever over beter passend werk?
Ben je gelukkig in je huidige functie? Krijg jij energie van je takenpakket?
Kun jij je in dit werk verder ontwikkelen?
Zo niet, wat is dan jouw positie op de arbeidsmarkt?

Om je weg hierin te vinden is niet altijd even makkelijk. Mede daarom heeft de overheid een ”tijdelijke subsidieregeling – NL leert door – met inzet van ontwikkeladvies” in het leven geroepen. Deze regeling is 1 augustus 2020 ingegaan en door de grote vraag een aantal weken daarna alweer stopgezet. Het goede nieuws is dat de verwachting is dat het binnen afzienbare tijd weer mogelijk is om van de regeling gebruik te maken, een uniek kans! De regeling is beschikbaar voor iedereen ouder dan 18 jaar.

Als loopbaancoach voldoe ik aan de voorwaarden die het ministerie stelt en ik neem je al het administratieve werk uit handen! Maar bovenal gun ik je deze mogelijkheid om zelfbewust te werken aan je eigen toekomst en duurzame inzetbaarheid.

Bewust Ontwikkeladvies, mijn aanpak
Het Bewust Ontwikkeladvies gaat uit van jouw vraag en over jouw toekomst in je werk. Ik speel in op de actuele situatie en zet daarbij de volgende middelen in:

  • ACT®-Meting geeft o.a. inzicht in je competentieprofiel, je natuurlijke kracht (kwaliteiten die bij je passen) en je natuurlijk potentieel (je nog te ontwikkelen kwaliteiten);
  • Arbeidsmarktscan die jouw kansen op de arbeidsmarkt toont;
  • 4,5 uur persoonlijke loopbaancoaching.

Unieke kans
Als onderdeel van het Bewust Ontwikkeladvies krijg je de mogelijkheid om kosteloos kennis te maken met de ACT®-Meting. En dat is een unieke kans!  Want de ACT®-Meting is hét moderne antwoord op talentontwikkeling, competentiemeting, loopbaanbegeleiding, persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Gun jezelf deze mooie mogelijkheid en meld je aan!

Wat moet je verder doen?
Wil je graag met het Bewust Ontwikkeladvies aan de slag? Laat het mij zo snel mogelijk weten via info@move-adviespraktijk.nl of klik op de groene button. Dan neem ik direct contact met je op om te zorgen dat we jouw Bewust Ontwikkeladvies aanvragen zodra dat weer kan.

wat ik nog meer doe

icon-teamontwikkeling

team ontwikkeling

Weet jij wat de talenten van jouw teamgenoten zijn en hoe zij (en jij!) hier optimaal gebruik van kunnen gaan maken?

icon-organisatiebeweging

organisatie in beweging

Organisaties kunnen vastlopen. De energie loopt weg en wat eens ‘vanzelf’ ging, verzandt in bureaucratie, stroperigheid, machtsspelletjes en ander gedoe. Durf jij het ‘gedoe’ te benoemen en ‘de menselijke maat’ als maatstaf te nemen?